We hebben niet kunnen voorspellen met welke snelheid en met hoeveel impact het corona virus zijn intrede doet in de wereld. Eén ding is zeker. De impact is enorm. Het raakt mensen persoonlijk én het raakt bedrijven en instellingen die Nederland draaiende houden. Als grote werkgever in Nederland en dienstverlener in flexibele arbeidscapaciteit vervullen wij als USG People met onze merken een belangrijke maatschappelijke rol.

En die rol nemen we graag op ons, daarom doen we er alles aan om daar waar mogelijk ons steentje aan bij te dragen. We begrijpen ook dat je vragen kunt hebben en deze beantwoorden we dan ook graag. Hiervoor verwijzen wij je graag naar jouw vaste contactpersoon of via de dichtstbijzijnde vestiging, zodat je het juiste antwoord krijgt op je vraag.

BEREIKBAARHEID:

Om de gezondheid van onze collega’s, klanten en kandidaten te waarborgen volgen wij de dagelijkse updates vanuit het RIVM. Alle contactmomenten vinden plaats via skype of telefoon en het kan zijn dat locaties gesloten zijn. Uiteraard zijn onze vestigingen en collega’s wel bereikbaar. Onze teams zijn opgesplitst in A en B teams welke in shifts afwisselend vanuit huis en vanaf de vestiging werkzaam zijn.

 

VRAGEN TEN AANZIEN VAN JE EIGEN GEZONDHEID OF JE CONTRACT:

Heb je vragen ten aanzien van je eigen gezondheid of jouw contract neem dan contact op met je vaste contactpersoon. Zij zullen bekijken of ze jouw vraag kunnen beantwoorden of je doorverwijzen naar de juiste persoon binnen onze organisatie. Let op: ziekmelden mag alleen als je echt ziek bent. Als je om andere redenen niet kan of mag werken, neem dan contact op met je contactpersoon.

 

ACTUELE INFORMATIE:

Voor alle actuele informatie omtrent de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM verwijzen wij u graag naar https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.. Ook wij volgen dagdagelijks deze richtlijnen en passen indien noodzakelijk onze businessvoering hierop aan.