We hebben niet kunnen voorspellen met welke snelheid en met hoeveel impact het corona virus zijn intrede doet in de wereld. Eén ding is zeker. De impact is enorm. Het raakt mensen persoonlijk én het raakt bedrijven en instellingen die Nederland draaiende houden. Als grote werkgever in Nederland en dienstverlener in flexibele arbeidscapaciteit vervullen wij als USG People met onze merken een belangrijke maatschappelijke rol.

En die rol nemen we graag op ons, daarom doen we er alles aan om daar waar mogelijk ons steentje bij te dragen. We begrijpen ook dat u vragen kunt hebben en deze beantwoorden we dan ook graag. Hiervoor verwijzen wij u graag naar uw vaste contactpersoon of via uw dichtstbijzijnde vestiging. Zodat u het juiste antwoord krijgt op uw vraag.

ONZE BEREIKBAARHEID:

Om de gezondheid van onze collega’s, klanten en kandidaten te waarborgen volgen wij de dagelijkse updates vanuit het RIVM en de overheid. Waar dit kan vinden alle contactmomenten inmiddels plaats via skype of telefoon en het kan zijn dat locaties gesloten zijn. Uiteraard zijn onze vestigingen en collega’s wel bereikbaar. Onze teams zijn opgesplitst in A en B teams, die in shifts afwisselend op een locatie of vanuit huis werkzaam zijn.

 

VRAGEN BETREFFENDE ZIEKE FLEXMEDEWERKERS EN ONS PROTOCOL HIERIN:

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn dan kunt contact opnemen met onze afdeling Health & Care. Dit kan via verzuimadministratie2@usgpeople.nl.

 

Actuele informatie: Voor alle actuele informatie omtrent de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM verwijzen wij u graag naar https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus. Ook wij volgen dagdagelijks deze richtlijnen en passen indien noodzakelijk onze businessvoering hierop aan.