Gedragscode-RGF-Staffing

It is people that matter - onze gedragscode

It is people that matter! Deze gedragscode legt uit waar wij als RGF Staffing voor staan, hoe wij ons gedragen en waarop we elkaar kunnen aanspreken. Ten opzichte van elkaar, maar ook ten opzichte van onze opdrachtgevers en onze collega’s die werken bij onze opdrachtgevers. Ook staat in de verschillende regelingen omschreven waaraan wij ons aan willen én moeten houden.

RGF Staffing vindt het belangrijk dat de mensen die bij ons werken zich op hun gemak en veilig voelen. In zo’n omgeving is het van belang dat iedereen, ongeacht zijn of haar functie binnen RGF Staffing, op een betrouwbare en veilige wijze melding moet kunnen maken van (vermoedens van) misstanden binnen onze organisatie.

RGF Staffing stimuleert een open cultuur. Voel je veilig en vrij om in geval van twijfel vragen te stellen en maak (lastige) kwesties bespreekbaar. Mocht je het vermoeden hebben dat één van de in deze gedragscode omschreven regelingen wordt overtreden, dan moedigen we je aan om hier melding van te maken.

code1

Dit is wie zij zijn - onze normen

RGF Staffing

“Opportunities for Life”

Wij zijn RGF Staffing. Twintig krachtige merken met de mens als basis. Wij verbinden mensen en bedrijven met elkaar en creëren betekenisvol werk.

Samen hebben wij als doel: 100.000 betekenisvolle banen bij 10.000 werkgevers. Daarmee focussen we ons volledig op ons grootste kapitaal: mensen! 

Onze ambities:

-De beste werkgever zijn
-Een top-3 plek in onze focusmarkten
-Continu onze producten en diensten innoveren
-Sterke en geliefde merken

Wij staan voor een eerlijke arbeidsmarkt met betekenisvol werk.

“Faster, simpler and closer to you”

Samen gaan we voor meer eenvoud, snelheid en impact. Dit houdt in dat het prettiger (en eenvoudiger) is om met ons samen te werken, wij meer mensen (sneller) aan betekenisvol werk helpen en door onze betrokkenheid worden we vaker aanbevolen.

our-standards

Dit is wie ik ben – mijn normen

Binnen RGF Staffing staan mensen centraal. Onze mensen zijn een weerspiegeling van wie wij als bedrijf zijn en waar wij voor staan. In alles wat we doen behandelen we alle mensen met respect. Tijdens je werkzaamheden, maar ook daarbuiten, ben jij ambassadeur van RGF Staffing. Jij bent ons ‘visitekaartje’ en handelt hier ook naar. Daarbij houden we ons aan onze contractuele verplichtingen, wet-en regelgeving, deze gedragscode en alle onderliggende beleidsrichtlijnen.

my-standards

Meer informatie