Medi Interim wordt zelfstandig merk ALMERE, 25 oktober 2021 –In Nederland werken ruim 1,4 miljoen medewerkers in de zorg. De gezondheidssector is een belangrijke werkgever in Nederland en de sector heeft al geruime tijd te maken met een groot personeelstekort. Zorg verdient daarom extra aandacht en focus en vandaag wordt Medi Interim een zelfstandig merk; dé HR-partner met een innovatief platform dat bemiddelt voor zorg op maat, in het breedste scala.

Medi Interim is specialist in bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn en is een dochteronderneming van RGF Staffing. Medi Interim, voorheen onderdeel van Start People, is al meer dan veertig jaar actief in de zorgsector en begrijpt de dynamiek van de zorg.

Werkgelegenheid in de gezondheidszorg

Meer dan ooit zijn we ons bewust van de gevolgen die het gebrek aan voldoende zorg medewerkers kan hebben op ons welzijn en onze overlevingskansen. De juiste beroepsbeoefenaars, met de juiste vaardigheden op de juiste plaats en op het juiste moment hebben is absoluut noodzakelijk om de kwaliteit van de zorg te garanderen. En daar draagt Medi Interim aan bij en brengt zorg professionals en organisaties samen en dit allemaal onder één dak – vanaf nu met een eigen logo, een gebruiksvriendelijke website en een eigen portaalomgeving voor onze zorg talenten en opdrachtgevers.

De wensen van de zorg specialisten worden gematcht met de behoeftes van de organisaties en tegelijkertijd wordt maatwerk geboden aan zorginstellingen.


"We zijn erg blij met de lancering van het merk en de nieuwe website voor onze opdrachtgevers, kandidaten en bezoekers die op zoek zijn naar vacatures en onze oplossingen" zegt Jantine Pater. Als Algemeen Directeur is zij verantwoordelijk voor het merk. “Samen willen wij nog meer impact maken voor de zorg. Want mensen in de zorg hebben een unieke gave. Ze hebben de kennis, kracht en mentaliteit om een ander te helpen. No matter what! Zorgvermogen noemen wij dat. En als partner willen wij dat zorgvermogen nog meer tot haar recht laten komen.”