RGF Connect Bridging opportunities for all Banner Foto Building Bridges Breaking Barriers
8 juni 2023
RGF CONNECT: ‘BUILDING BRIDGES AND BREAKING BARRIERS’ VOOR MENSEN OVER DE HELE WERELD
8 juni 2023
Whitepaper nieuwe CAO voor uitzendkrachten 2023
Nieuwsbericht over toekomst van de arbeidsmarkt
12 januari 2023
RGF Staffing Nederland presenteert: de toekomst van de arbeidsmarkt
22 juni 2022
Whitepaper Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden
3 juni 2022
USG Restart helpt Afghaanse vluchtelingen aan werk in Nederland
Mooi nieuws! HR-dienstverlener USG Restart en INGO SPARK hebben de handen ineen geslagen om Afghaanse vluchtelingen aan werk te helpen in Nederland! Het gaat om Afghaanse ex-medewerkers van de Nederlandse ambassade in Kabul. Zij staan te popelen om bij ons in het land aan de slag te mogen gaan. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de medewerking van SPARK gevraagd om deze mensen te ondersteunen bij vestiging, opleiding en integratie in de Nederlandse samenleving. USG Restart is betrokken bij arbeidsbemiddeling en begeleidt deze vluchtelingen naar een baan. In totaal zijn 206 Afghanen (ex-werknemers en hun gezinnen) door het ministerie van Buitenlandse Zaken naar Nederland geëvacueerd. Momenteel zijn inmiddels de eersten aan het werk geholpen en de komende tijd volgen er meer.
Nieuwsbericht diversiteit
5 april 2022
Unique Traineeship Diversiteit beleeft vliegende start met winnen 010-Inclusief Award
Bij Unique vinden we dat alle talenten op de arbeidsmarkt de ruimte moeten krijgen om zichzelf te ontwikkelen en dat iedereen gelijke kansen moet krijgen. Teams waarin ruimte is voor diversiteit zijn namelijk creatiever, innovatiever én succesvoller. Unique ontwikkelt diverse initiatieven om de aandacht voor een inclusieve arbeidsmarkt te vergroten. Een mooi voorbeeld is het Unique Traineeship Diversiteit, dat we met onze partner Global People hebben gelanceerd. Een bijzonder project, dat in maart is bekroond met de 010-Inclusief Award.
6 december 2021
Belangrijkste wijzigingen cao voor uitzendkrachten
26 oktober 2021
Lancering nieuw carrière portaal waar de zorg centraal staat
Medi Interim wordt zelfstandig merk ALMERE, 25 oktober 2021 –In Nederland werken ruim 1,4 miljoen medewerkers in de zorg. De gezondheidssector is een belangrijke werkgever in Nederland en de sector heeft al geruime tijd te maken met een groot personeelstekort. Zorg verdient daarom extra aandacht en focus en vandaag wordt Medi Interim een zelfstandig merk; dé HR-partner met een innovatief platform dat bemiddelt voor zorg op maat, in het breedste scala.
Nieuwsbericht diversiteit
5 oktober 2021
Diversiteitsinspanningen vergroten binnen organisatie begint bij recruiter
ALMERE, 1 oktober 2021 – Verschillende initiatieven, zoals Diversity Day, leggen bloot dat diversiteit een belangrijk aandachtspunt is en blijft. Als gevolg beloven bedrijven diversiteit hoger op de agenda te zetten. Diverse kandidaten bereiken blijft een uitdaging en in de huidige arbeidsmarkt zijn recruiters schaars. Om daad bij woord te voegen slaan Global People en Unique de handen ineen en lanceren dit najaar het diversity-traineeship in recruitment.
17 september 2021
Unique opent komende maanden 13 nieuwe vestigingen
De trend mag er dan één van een steeds verdergaande digitalisering zijn waarbij werkzoekenden binnen enkele clicks op een baan kunnen solliciteren, na een spectaculaire groei afgelopen jaar kiest uitzendbureau Unique voor een tegendraadse aanpak: de komende maanden opent Unique tenminste 13 nieuwe fysieke vestigingen in Nederland.
Bekijk het nieuwsbericht over Medi Interim
8 juli 2021
Herstart van normale zorg biedt kansen voor artsen en specialisten
Artsen en specialisten ervaren soms problemen met het vinden van een vaste baan. Dit kan leiden tot vertrek uit de branche. De herstart van de normale gezondheidszorg biedt in dit geval kansen. Dat merkt Medi Interim op, specialist in het detacheren van medisch personeel.
Bekijk het nieuwsbericht over het nieuwe platform Younited
1 juli 2021
RGF Staffing voorziet zelfstandig ondernemers met Younited van alle gemakken én nieuwe opdrachtgevers
Nieuw en onderscheidend platform voor zelfstandig ondernemers biedt hulp bij administratie, contractbeheer en acquisitie.
Download de RGF Whitepaper
21 juni 2021
Download de whitepaper ‘Ontwikkelingen cao voor uitzendkrachten en arbeidsmarkt’
In deze whitepaper, uitgebracht door RGF Staffing the Netherlands, gaan wij nader in op het SER-advies en in het bijzonder op de aanbevelingen die betrekking hebben op de (flexibele) arbeidsmarkt. Daarna geven wij kort onze reactie op het SER-akkoord.
29 april 2021
USG People wordt RGF Staffing the Netherlands
USG People Nederland heeft haar naam veranderd in RGF Staffing the Netherlands, vernoemd naar haar moederbedrijf RGF Staffing. Een nieuwe naam voor deze toonaangevende hr-dienstverlener op de lokale personeelsmarkt, met gevestigde en gerenommeerde merken als Start People, Unique, USG Professionals, Secretary Plus, ASA, Medi Interim, Technicum, en USG Freelance.