Nieuw en onderscheidend platform voor zelfstandig ondernemers biedt hulp bij administratie, contractbeheer en acquisitie.

Met Younited lanceert RGF Staffing the Netherlands een online platform dat zelfstandig ondernemers helpt te focussen op wat echt belangrijk is: het uitvoeren van de opdrachten. Alle andere zaken, van administratieve afhandeling, het opstellen van contracten tot acquisitie neemt Younited.nl voor zijn rekening. Zelfstandig ondernemers kunnen via de laagdrempelige portal bovendien in contact komen met ongeveer 10.000 potentiële opdrachtgevers.

Hiermee komen we tegemoet aan de wensen van het snelgroeiende aantal zelfstandig ondernemers in Nederland. “De ZZP’er van nu is noodgedwongen een duizendpoot die alles zelf doet en daardoor minder tijd heeft voor het uitvoeren van zijn opdrachten. Ons platform Younited.nl neemt allerlei zaken uit handen die moeten gebeuren maar veel tijd kosten”, zegt Eric de Jong, CEO a.i. bij RGF Staffing the Netherlands.

Complete oplossing voor zelfstandigen
RGF Staffing the Netherlands (voorheen USG People Nederland) is een van de grootste HR-dienstverleners. Tot de groep horen merken als Unique, Start People, Secretary Plus en USG Professionals. Met Younited biedt RGF Staffing the Netherlands nu ook in een complete oplossing voor zelfstandigen.

Younited voorziet in meerdere behoeften tegelijk. Het biedt toegang tot opdrachtgevers, heeft een community waar ZZP’ers met andere zelfstandig ondernemers in contact kunnen komen en het biedt ondersteuning bij verschillende praktische zaken zoals bijvoorbeeld contractbeheer, urenregistratie en facturatie. Younited richt zich op ZZP’ers met een uurtarief van tenminste 35 euro. Zo distantieert de portal zich nadrukkelijk van oneigenlijke vormen van zelfstandigheid. 

Snelle groei aantal ZZP’ers
Het aantal zelfstandig ondernemers is de afgelopen jaren flink gegroeid. In 2020 waren er 1,1 miljoen ZZP’ers, waarmee inmiddels 1 op de 7 werkenden in Nederland ZZP’er is. Het is de verwachting dat dat aantal de komende tijd verder toeneemt.

Kijk op www.younited.nl en meld je kosteloos aan.