USG People Nederland heeft haar naam veranderd in RGF Staffing the Netherlands, vernoemd naar haar moederbedrijf RGF Staffing. Een nieuwe naam voor deze toonaangevende hr-dienstverlener op de lokale personeelsmarkt, met gevestigde en gerenommeerde merken als Start People, Unique, USG Professionals, Secretary Plus, ASA, Medi Interim, Technicum, en USG Freelance.

USG People in Nederland verandert haar naam in die van haar moedermaatschappij RGF Staffing. RGF staat voor Recruit Global Family. En dat is precies wat we zijn: een netwerk van lokale merken die met elkaar een wereldwijde familie vormen die dezelfde waarden delen. RGF Staffing, met het grootste netwerk van HR-dienstverleners ter wereld, heeft haar activiteiten in Europa, Japan, Noord-Amerika en Oceanië en helpt elke dag zo’n 300.000 mensen aan werk.

Ondersteuning door een wereldwijd netwerk

Rob Zandbergen, CEO RGF Staffing: “Die boodschap willen we nadrukkelijker uitdragen, want zowel onze klanten als kandidaten plukken er de voordelen van. Het betekent dat onze lokale professionals ondersteund worden door een wereldwijd netwerk van experts. Door een financieel sterk moederbedrijf, dat jaarlijks meer dan 10 miljard euro omzet. Het betekent ook dat we de omvang en ambitie hebben om te investeren in innovatieve diensten met echte toegevoegde waarde. Zoals slimme, digitale tools – een gebied waarop we ook voordeel halen uit onze ‘familiebanden’ met pioniers zoals Indeed en Glassdoor. Zij zijn net als RGF Staffing trotse onderdelen van Recruit Holdings. Het hoofdkantoor van Recruit Holdings is gevestigd in Tokio, Japan. De omzet in 2019 bedroeg 20 miljard euro en de beurswaarde is 65 miljard euro.”

Van grote waarde

In Nederland zet de nieuwe naam de schijnwerpers op de krachten van de lokale merken, zoals Start People, Unique, USG Professionals, Secretary Plus, ASA, Medi Interim, Technicum, en USG Freelance. Eric de Jong, CEO a.i. bij RGF Staffing the Netherlands: “Momenteel zetten wij de volgende stap in het avontuur waar uitzendbureau Unique bijna 50 jaar geleden in Nederland mee begon. Unique is nog steeds een ijzersterk merk binnen ons netwerk. Daar zijn in de loop der jaren meerdere activiteiten en merken bijgekomen. Merken die diep verankerd zijn in de lokale arbeidsmarkt en in elk opzicht dicht bij onze klanten en kandidaten staan. Met de expertise van onze medewerkers, slimme technologie, digitalisering en ons wereldwijde netwerk van specialisten met behoud van de lokale focus, kunnen wij onze belofte ‘faster, simpler, closer’ aan onze klanten waarmaken.”

Met de introductie van de nieuwe naam wordt de samenwerking tussen alle groepsonderdelen versterkt en maken we wereldwijd gebruik van elkaars kennis wat onze klanten en kandidaten ten goede komt.