Met de lancering van onze gloednieuwe trendpaper ‘Werken aan morgen’ geeft RGF Staffing Nederland haar visie op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in 2023 en daarna. Aan de hand van dubbelinterviews met deskundigen uit diverse disciplines gaan we uitvoerig in gesprek over thema’s als: gelijke kansen, Generatie Z, skills, arbeidsmarktfit zijn, economie en innovaties. 

Bekijk trendpaper

Bijzondere gesprekken, nieuwe inzichten
In elk interview kijken we vooruit: wat is de impact van de ontwikkelingen anno nu op de arbeidsmarkt over een jaar en verder in de toekomst? De verhalen worden versterkt met relevante en actuele data.

Een greep uit de interviews:

 • Erwin van de Looi, bondscoach van Jong Oranje, deelt zijn opvattingen over het coachen van Generatie Z en hoe deze doelgroep óók op de arbeidsmarkt het speelveld verandert.
 • Universitair docent Huub Brouwer triggert ons rechtvaardigheidsdenken met de stellingname dat absolute kansengelijkheid niet bestaat, maar dat wij wél gelijke kansen kunnen stimuleren.
 • Directeur Tof Thissen van UWV WERKbedrijf formuleert concrete oplossingen voor het dichten van de skillsgap en het ontwikkelen van onbenut arbeidspotentieel.
 • Geert-Jan Waasdorp, oprichter van Intelligence Group, deelt zijn visie op het inzetten van datadriven insights en de Metaverse in de wereld van uitzenden, werving en selectie.
 • Econoom Han de Jong neemt ons mee in de economische verwachtingen, de impact ervan op de structurele schaarste op de arbeidsmarkt en nieuwe kansen die ontstaan.

Onze visies en ambities
De gesprekken daagden ons uit om onze inzichten onder de loep te nemen en 5 vooruitstrevende visies en ambities te formuleren.

 1. Onze visie: Focus op ongezien talent

  Onze ambitie: Wij bevorderen gelijke kansen

 2. Onze visie: Maak je dienstverlening digital guided

  Onze ambitie: Wij geven Generatie Z de ruimte

 3. Onze visie: Kijk anders naar de waarde van werk

  Onze ambitie: Wij zien toe op goed werkgeverschap

 4. Onze visie: Ontmoet nieuwe flexmedewerkers in de Metaverse

  Onze ambitie: Wij lopen voorop in digitale technologie

 5. Onze visie: Investeer in de ontwikkeling van het onbenut arbeidspotentieel
  Onze ambitie: Wij dichten de skillsgap

Doet u mee?
U leest het goed: wij zijn ambitieus. Dat móet ook, want we moeten er samen voor zorgen dat de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in goede banen worden geleid. Doet u mee? Klik hier en lees onze trendpaper ‘Werken aan morgen’

Over RGF Staffing
RGF Staffing Nederland staat voor Recruit Global Family, met onder meer de merken Start People, Unique & ASA. Samen werken wij aan een wereld zonder werkloosheid in 2050. Opportunities for life – simpler, faster & closer to you.  Ontdek onze merken.