Wij verbinden mensen en bedrijven met elkaar en creëren betekenisvol werk. Samen creëren we opportunities for life. Ontdek welke mogelijkheden RGF Staffing jou te bieden heeft!

Waar ligt jouw passie?

Opportunities for life

Op ons hoofdkantoor in Almere werken 200 mensen die van verandering houden. Van vooruitgang. Van dingen beter maken. En zichzelf. We zoeken altijd mensen die beter zijn dan wijzelf, mensen waaraan we ons kunnen optrekken. Zo blijven we in beweging. Met een can-do mentaliteit en met de poten in de modder.

Bij ons kun je zijn wie je bent. Als je weet wat je kunt en wat niet, regel je in no-time de perfecte plek voor jezelf in onze organisatie. Je bent bij ons geen speelbal, maar een onmisbaar tandwiel dat op de juiste plek onmisbaar is. En wanneer jij eraan toe bent, wordt dat tandwiel groter.

werkende-mensen

Werken bij RGF Staffing

Heb je een gezonde dosis ambitie en hou je van een uitdaging? Is commercieel denken én maatschappelijke impact maken je op het lijf geschreven? Dan zijn wij benieuwd naar jou.

Wij zijn RGF Staffing en het is onze missie om elk jaar 100.000 mensen aan betekenisvol werk te helpen bij 10.000 werkgevers. Zo leveren we een bijdrage aan inkomen, groei en geluk van mensen. Deze sociale betrokkenheid zit in ons DNA. Ben je klaar om aan de knoppen van grote veranderingen en kansen te draaien? En heb je zin om impact te maken? Bekijk dan snel de vacatures die bij jou passen.

bekijk onze vacatures op het hoofdkantoor

Waarom werken bij RGF?

RGF_ICON_passion

Eén grote merkenfamilie

 

Onderdeel van één van 's werelds grootste HR dienstverleners

paperplane

Volop ontwikkelmogelijkheden, zowel horizontaal als verticaal

Onze meest recente vacatures 

Business Controller

In de rol van Business Controller vervul je een cruciale rol binnen het management van diverse RGF Staffing merken. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de financieel-economische bedrijfsvoering en speelt een sleutelrol in het bereiken van or...

 • Salarisindicatie
  €3.500 - €6.200
 • Opleiding
  HBO

Senior Payroll Specialist

Jij bent verantwoordelijk voor de controle, analyse en aansluiting van de salarisadministratie van al onze flexmedewerkers. Vanuit jouw senioriteit ben jij het aanspreekpunt en de sparringpartner voor RGF Staffing breed over de salarisadministratie....

 • Salarisindicatie
  €3.300 - €4.750
 • Opleiding
  HBO

Bedrijfsjurist

Als bedrijfsjurist ben je bezig met meerdere vakgebieden met een focus op contractenrecht en aanbestedingsrecht en daarnaast houd je je bezig met o.a. huurrecht en vennootschapsrecht. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het adviseren aan alle stak...

 • Salarisindicatie
  €3.000 - €5.800
 • Opleiding
  HBO

Onze merkenfamilie

Benieuwd naar onze merken? Bekijk ze hieronder.