RGF Connect
RGF Connect

Jouw life goals zijn dichterbij dan ooit!

RGF Connect - GOALS

Wil jij het beste uit jezelf halen? Dan is RGF Connect – GOALS het perfecte programma voor jou! Bereid je voor op leuke sportactiviteiten, inspirerende sprekers en interactieve workshops. Ontdek je sterke punten, vind passie in je werk en opleiding en leer goed omgaan met geld. Dit is jouw kans om een betere versie van jezelf te worden. In september starten we in Almere met een programma van zestien weken. Schrijf je nu in en doe mee!

Nu inschrijven

Het programma

In 16 weken jouw GOALS bereiken!

Health & lifestyle GOALS

Week 1 t/m 3

Fit GOALS

Bij RGF Connect - GOALS draait het om jou! Jouw groei, ambities en ontwikkeling. Je ontmoet nieuwe mensen, onderneemt samen sportieve activiteiten en leert hoe je fit kunt worden en blijven. We hebben inspirerende sprekers en gave workshops die je helpen om je eigen identiteit, talenten en passies te ontdekken.

Money GOALS

Week 4 t/m 7

Money GOALS

Tijdens Money GOALS hebben we het over geld verdienen en beheren. Maar voordat je slim met geld kunt zijn, moet je het eerst verdienen. Tijdens interessante sessies met succesvolle ondernemers inspireren we je om jouw GOALS om te zetten in een carrière.

My GOALS

Week 8 t/m 10

Life GOALS

Hierna werken we aan waar alles om draait, jouw GOALS. Tijdens Life GOALS neem je deel aan workshops die jou helpen jouw talenten te ontdekken en om jezelf krachtig te presenteren. Ook helpen we je met het voorstellen van jouw droomtoekomst. Deze periode sluiten we samen knallend af!

week

Week 11 t/m 16

My GOALS

Nu je jouw gezondheid, geld en persoonlijke doelen hebt gesteld, gaan we deze werkelijkheid maken! Tijdens My GOALS gaat jouw buddy je helpen om stap voor stap dichterbij je doelen te komen. Je gaat in zes weken tijd jouw doelen omzetten in actie en samen zetten we de eerste stap in jouw toekomst!

Time to move, move to improve

BUILDING BRIDGES AND BREAKING BARRIERS

Over RGF Connect

RGF Staffing heeft een ambitieus sociaal programma gelanceerd, bedoeld om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en gemeenschappen over de hele wereld te helpen met onderwijs, opleiding en werk. Het RGF Connect-programma overbrugt de kloof, met verschillende sociale initiatieven, afgestemd op lokale uitdagingen, die samen een wereldwijde beweging voor echte, zinvolle verandering zullen creëren.

RGF Connect streeft ernaar inclusievere samenlevingen wereldwijd een impuls te geven.

Lees het persbericht

Dit is wat anderen zeggen

Quotes

Mitchell

“Doordat wij ons openstelden voor elkaar, werden wij een heel hechte groep”

Sasha

“Ik was sociaal geïsoleerd en bang om contact te leggen, door de groepsbijeenkomsten heb ik hier stappen in ondernomen”

Inschrijven

Wil jij hulp bij het bereiken van jouw GOALS? Schrijf je dan nu in! Het RGF Connect - GOALS programma richt zich met name op jongeren in Almere. Deelname is kosteloos.

In het Privacy statement kun je lezen hoe je gegevens worden verwerkt.

of

Contact

Heb je vragen over ons programma? App, bel of mail ons dan!

Partners van Connect

USG Restart
Start People
ASA
Unique
Technicum
Secretary Plus
Easyway
Arts & Specialist
Medi-Interim
USG MarCom
USG Finance
USG Legal