Han gaat zich richten op de versteviging van de commerciële organisatie voor het Large Account Segment. Hierbij geeft hij leiding aan salesmanagement, key-accountmanagement en de afdeling Tender & Bid, inclusief procesmanagement voor implementatie en optimalisatie.

 

Han heeft 25 jaar ervaring in de uitzendbranche en vanaf 2007 is hij actief in operationele en vooral commerciële directiefuncties. De afgelopen 5 jaar is hij actief geweest binnen de facilitaire industrie waaronder als commercieel directeur bij ISS Facility Services en keert nu met veel energie en passie terug in de uitzendbranche waarin hij ooit in 1988 startte.

“Wij zijn er zeker van dat Han met zijn kennis en ervaring veel toegevoegde waarde gaat leveren aan onze organisatie. Wij kijken erg uit naar de samenwerking en wensen Han veel succes en plezier toe in deze mooie uitdaging binnen RGF Staffing the Netherlands,” aldus Kees Stroomer, COO RGF Staffing the Netherlands.

 

1-9-2020